Compass-2019-8286

Domaći brusketi sa paštetom i džemom

06 јун 2019

Sastojci:

1 limenka Compass paštete
1 baget isečen na tanke kriške
Suvi timijan i origano za bruskete
1 tegla džema po izboru (borovnice, jagode, maline)

Način pripreme:

1. Da biste pripremili bruskete – obložite plitku tepsiju papirom za pečenje i zagrejte pećnicu na 160 ° C (sa ventilatorom);
2. Poređajte kriške na pleh i pospite začinima;
3. Stavite u rernu i pecite oko 10 minuta.
Ostavite da se ohladi;
* Da biste dobili hrskave bruskete, pazite da se hleb iseče na vrlo tanke kriške, a pećnica radi sa ventilatorom.
4. Premažite pecivo i pospite džemom. Ukrasite stabljikom timijana.

Compass-blini-with-pate-блини-с-пастет
Recepte

Male palačinke sa paštetom

19 јуна 2018

U velikoj posudi pomešajte brašno sa solju. U drugoj posudi umutite jaje i dodajte mleko. Izlijte smešu od jaja i mleka preko brašna i kašikom dobro izmešajte. Dodajte rendirani sir i peršun, pa promešajte. Veliki tiganj namažite sa malo maslinovog ulja ili maslacem i zagrejte na srednjoj temperaturi.