Brendovi

Compass nudi kvalitetne proizvode – ADEKVATNE, PAMETNE i POVOLJNE.

Nudimo ukusna rešenja za svaki obrok - doručak, ručak i večeru. Proizvodimo raznovrsne paštete koje su prirodan izvor mikroelementa gvožđa i vitamina A. Naše sterilisano meso je spremno za konzumiranje, a pogodno je i za pravljenje brzih obroka ili kao predjelo sa prijateljima. Gotova jela se pripremaju po tradicionalnim bugarskim receptima. S ljubavlju za vas pripremili smo vam ukusne plodove mora. Pomoću naših ribljih proizvoda želimo da vam ponudimo kvalitetnu i korisnu alternativu za svežu ribu koja će ishranu pretvoriti u otkriće.

Glavni zadatak koji smo sebi postavili kao proizvođaču je da vam pružimo uživanje u hrani i razmazimo raznovrsnim izborom kako biste vi i vaša porodica imali više slobodnog vremena.

Već više od 20 godina razvijamo i uspostavljamo tradiciju proizvodnje sterilisanih proizvoda. Razvijamo svoj portfelj, obezbeđujemo konstantan kvalitet proizvoda koje proizvodimo, a danas smo ponosni što su dva naša brenda najpoželjniji proizvodi na tržištu pašteta i sterilisanog mesa. I ovde, na našoj stranici, nudimo vam priliku da pogledate naš raznoliki portfolio i izaberete pravi proizvod za vas.