Tuna zalogajčići
Sastojci:
2 kašike jogurta
1 kašika majoneza
1 mala glavica crvenog luka, sitno seckana
3-4 rotkvice, sitno seckane
2 konzerve Compass fileta tunjevine, oceđene
Limunov sok, po ukusu
So i biber, po ukusu
1 limunova korica
2 krastavca
Način pripreme:
1. U velikoj posudi dobro izmešajte jogurt, majonez, luk i rotkvice.
2. Dodajte ribu isečenu na manje komade (dodajte je više ili manje po vašoj želji).
3. Začinite limunovim sokom, naribanom limunovom korom, solju i biberom.
4. Operite i narežite dva krastavca na debele kolutove. Malom kašikom izdubiti jednu stranu koluta.
5. Smesom napunite sve kolutove i odmah poslužite. Poprskajte ih sa nekoliko kapi maslinovog ulja, svežim začinima i kriškama limuna.